Coronavirus

Som kjent har Corona viruset også kommet til vår landsdel. Ved Kystveien Legesenter er vi svært opptatt av å holde legesenteret fritt for mulig virus. Det betyr at vi er veldig strenge på følgende retningslinjer:

– Hvis du er forkjølet eller har hoste, feber, snue, så ring på forhånd! 

– Vi vil samle alle med luftveisinfeksjoner til et eget mottak på baksiden av kontoret, slik at vi unngår eventuell smitte i lokalene våre. 

– Hvis du ikke trenger legetilsyn, men ønsker råd og veiledning, eventuelt sykmelding, så opprett en E-KONSULTASJON her fra nettsiden. Du får svar samme dag. 

Leger ved Kystveien Legesenter

Du har kanskje merket at det er flere nye leger ved Kystveien Legesenter den senere tiden? Grunnen til det, er at for å fullføre spesialisering i allmennmedisin, så trenger legene et års tjeneste på sykehuset. Dermed blir det behov for vikarer. Når Kjetil Dokka kommer tilbake i mars 2020, så vil alle fastlegene ved legesenteret være spesialister i allmennmedisin!

Frem til mars 2020 vil dr Hanne Marte Lien være vikar for dr Dokka. I tillegg har vi LIS1 lege (tidligere turnuslege) som skifter hvert halvår. Nå er det dr Helene Samuelsen som gjester oss frem til 1. mars.

Ultralyd

Kystveien Legesenter har nå eget ultralydapparat som gjør oss i stand til å stille mer presise diagnoser i en rekke tilfeller. Blodpropp, utposing av hovedpulsåren, gallesten og foster i mors liv er blant det vi øver oss på å bli gode å undersøke. Si gjerne fra hvis du ønsker en slik undersøkelse.

Skal du ut og reise?

Hvis du skal ut og reise til områder som krever reisevaksiner, så kan det være penger å spare på å få disse hos oss. Vi holder ikke vaksinene selv, men du får en resept og kan kjøpe disse på apoteket – hvilket er rimeligere enn å kjøpe på vaksinasjonskontorer. Du trenger en legetime for å få resepten (sånn at vi er helt sikre på hva du trenger av vaksiner), og kan komme tilbake og få satt disse på laboratoriet hos oss.