Sommerferie 2024

Vi minner om å fornye resepter og sykemeldinger før din fastlege tar ferie.

Legene har ferie følgende uker:

Birgit Moy: 28, 29, 30 og 31
Cecilie Mortensen: 29, 30 og 31
Kjetil Dokka: 27, 28, 29 og 30
Erik Werner: 27, 28, 29, 30 og 31
Magnus Andersen: 27, 28, 29 og 30

God sommer!

Sommeren 2023

Det nærmer seg ferie, og vi ber alle pasienter ordne resepter og kontroller i god tid før sommeren. Bemanningen er redusert på sommeren, og kontoret tar hovedsakelig imot ø-hjelp i ferieperioden.

Legene har følgende ferier:

Erik L Werner: 2/7 – 6/8

Kjetil Dokka: 2/7 – 30/7

Cecilie Mortensen: 2/7 – 29/7

Birgit Wigeland Moy: 25/6 – 2/7 og 16/7 – 6/8

Magnus K S Andersen: 10/7 – 6/8

Influensavaksinen er kommet

Vi har nå fått inn årets influensavaksine!

Alle som har fått influensavaksine tidligere kan få denne satt direkte på laboratoriet. De som ikke har fått influensavaksine tidligere må ha time hos legen.

Vi ber om at alle som vil ha influensavaksine enten sender en melding på PasientSky eller ringer for å avtale tidspunkt sånn at vi får fordelt pågangen. Man kan også få satt vaksinen på vanlig time hos legen.

Pris for vaksinen er kr 220.

God sommer – Nye fastleger

Det er med stor glede at vi kan meddele at vi får to nye fastleger på Kystveien Legesenter fra 1. september 2022!

Den ene er Birgit Wigeland Moy som har vært vikar på «lege uten fastlege» i ett år. Hun tar over som fastlege på listen. Birgit er fra tidligere spesialist i gynekologi og er under spesialisering i allmennmedisin. Hun er en svært trivelig dame som vi er veldig glade for å få som kollega.

Cecilie Mortensen er spesialist i allmennmedisin og starter på ny fastlegeliste 1. september 2022. Hun har jobbet flere år som fastlege i Finnsnes. Cecilie er også en veldig hyggelig dame, og vi gleder oss til hun starter.

Vi ber ellers om at alle husker å fornye sine faste resepter før sommeren.

God sommer ønskes til alle pasienter!

Sommerferie 2021

Det nærmer seg ferie, og vi ber alle pasienter ordne resepter og kontroller i god tid før sommeren. Bemanningen er redusert på sommeren, og kontoret tar hovedsakelig imot ø-hjelp i ferieperioden.

Legene har følgende ferier:

Erik L Werner: 19/7 – 8/8

Kjetil Dokka: 5/7 – 18/7 og 26/7 – 8/8

Magnus K S Andersen: 5/7 – 25/7 og 2/8 – 8/8

Vi har fått inn 120 influensavaksiner

Legekontoret har nå fått inn 120 doser med influensavaksine.

Risikogrupper er spesielt anbefalt vaksine:

  • Alder over 65 år
  • Kroniske sykdommer (hjerte/kar, diabetes, alvorlig overvekt, luftveissykdommer bl.a.)

For samme grupper er det også anbefalt med vaksine mot lungebetennelse (Pneumovax) hvis denne ikke er satt innenfor siste 5-10 år.

TIL DEG SOM HAR FASTLEGE VED KYSTVEIEN LEGESENTER

KYSTVEIEN LEGESENTER har som kjent fire fastleger og en LIS1 lege (turnuslege). Dessverre slutter dr Marthe Haugland Evensen ved vårt kontor den 1. desember, for å gå over i annen stilling.

Som det har fremgått av diverse mediaoppslag de siste årene, så er det stadig vanskeligere å rekruttere nye, unge leger til fastlegestillinger. Det innebærer at Arendal kommune dessverre ikke har klart å finne en etterfølger til dr Evensens praksis, til tross for to utlysninger.

De 750 innbyggerne som nå står på dr Evensens liste vil fra 1. desember kunne velge annen lege i kommunen. Dessverre er det nesten ikke ledige lister, slik at denne muligheten er ikke reell. Vi, de tre gjenværende legene ved Kystveien Legesenter, ønsker å fortsatt kunne tilby dere som bruker vårt legesenter fastlegetjenester her. Dere kan derfor bli flyttet over på våre lister.

Heldigvis får vi fra 1. desember en svært dyktig, kvinnelig lege som vikar. Dere som har hatt dr Evensen som fastlege, og som fortsatt vil benytte Kystveien Legesenter, oppfordres til å fortrinnsvis bestille timer hos vikaren, dr. Nadin Bjørhei. I løpet av 2021 regner vi med å få besatt den ledige fastlegeavtalen ved vårt senter, og du kan igjen få en stabil fastlege over tid!

Influensavaksine

Hele Arendal er dessverre tom for influensavaksiner – Norge har i år bestilt alt for få vaksiner til å dekke behovet! Vi håper å få en ny forsyning rundt 20. november, men det er usikkert. Disse vil i så fall være forbeholdt pasienter som er over 65 år, eller som har en kronisk sykdom (diabetes, hjerte/kar sykdom, KOLS, asthma, overvekt) og gravide i 2. og 3. trimester. 

Ta helst kontakt for å avtale tid på forhånd, eller du kan slå det sammen med et legebesøk hos fastlegen din. 

Hos oss koster vaksinen i år bare 50 kroner!

Vi tar koronatester!

Kystveien Legesenter har tilbud om koronatesting av alle pasienter med fastlege hos oss. Det er også en teststasjon på legevakten, men denne er for tiden overbelastet. Det er derfor ønskelig at flest mulig som trenger test tar denne hos fastlegen.

Ta kontakt hvis du har symptomer på luftveisinfeksjon, har hatt nærkontakt med personer som har påvist smitte eller har andre spørsmål vedrørende koronapandemien. Ved behov for test vil du bli satt opp til dette så fort som mulig. Testene blir tatt på baksiden av bygget på Krøgenes. Svar foreligger vanligvis etter 1-2 døgn.